Vacatures Horeca & Retail

De afdeling Horeca & Retail is verantwoordelijk voor het restaurant in het Park Paviljoen, de winkel en de Theekoepel.

Accepteer de statistics-cookies om de video te kunnen bekijken.

Werken op de Afdeling Horeca & Retail 

Heb jij oog voor gastvrijheid en sta jij graag in contact met mensen? Op de afdeling Horeca & Retail zet jij je met het team in om bezoekers een hele bijzondere dag te bezorgen!

Kies hierboven voor een van de vacatures, bijvoorbeeld in het restaurant in het Park Paviljoen, de winkel of de Theekoepel. Staat jouw ideale functie er niet bij, maar wil je wel graag werken in een unieke omgeving met betrokken collega’s? Dan ontvangen wij graag jouw (open) sollicitatie op personeelszaken@hogeveluwe.nl.

Werken in het Park Paviljoen

In juni 2019 is ons nieuwe, multifunctionele publieksgebouw geopend. Hier kunnen bezoekers straks terecht voor het restaurant, de winkel, de informatiebalies en verschillende zalen. Dit duurzame, moderne gebouw is het hart van het centrumgebied! Het gebouw biedt meer ruimte voor bezoekers en biedt ons de mogelijkheid om onze service, ons assortiment en onze activiteiten naar een nog hoger niveau te tillen. Wil jij aan de slag in dit nieuwe, moderne gebouw? Klik hierboven op een vacature.

Benieuwd hoe het is om te werken op de afdeling Horeca & Retail in het Park? Lees hierboven het interview met collega Rick Jellema

 

< Terug naar Werken bij het Park