Vacature: Supervisor Horeca

Ben je een ervaren Supervisor Horeca en wil je aan de slag in een unieke werkomgeving, waarbij je onze gasten een onvergetelijk dagje uit bezorgt? Dan ben je van harte welkom bij Restaurant De Hoge Veluwe!

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde, maar je zorgt er altijd voor dat de service perfect in orde is. Dankzij jou weet het hele team precies wat ze te wachten staat; het overtreffen van verwachtingen is ons doel. Je werkt zelfstandig, denkt oplossingsgericht en neemt waar nodig de verantwoordelijkheid. Het ene moment stuur je het hele team actief aan, het andere moment werk je zelf mee in de bediening. Met je liefde voor het vak inspireer jij anderen om het beste uit zichzelf te halen.

Je houdt overzicht; je bent stressbestendig en flexibel. Ook op dagen dat het hectisch en druk is, zorg je ervoor dat er gastgericht en netjes wordt gewerkt en heb je oog voor detail. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Aan het einde van je dienst heb je jouw taken afgehandeld en zorg je voor een goede overdracht.

We zijn op zoek naar iemand die minimaal 1 jaar ervaring heeft als Supervisor horeca (of soortgelijke functie), het diploma Sociale Hygiëne is een pré.

Wij bieden:

  • Werk op één van de mooiste plekken van Nederland. Ben je een natuurliefhebber? Dat wordt extra genieten, want als medewerker heb je (met maximaal 4 extra personen) onbeperkt gratis toegang tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
  • Goed salaris. Je salaris is gebaseerd op de horeca CAO, de salarisschaal is afhankelijk van de functie, je kennis en ervaring.
  • Volledige vergoeding van je reiskosten als je met het OV komt. Met de auto krijg je een reiskostenvergoeding van € 0,22 per kilometer woon-werkverkeer tot een maximum van 40 km enkele reis.
  • Tijd over voor andere zaken die het leven leuk maken! Wél de voordelen van werken in de horeca met flexibele werktijden, nooit te laat naar huis. Restaurant De Hoge Veluwe sluit in het hoogseizoen uiterlijk om 21:30 uur en de focus ligt op werken overdag.
  • We houden rekening met een goede werk-privébalans. We kijken altijd naar jouw behoeften als het gaat om werkdagen en -tijden.
  • Zowel vaste als flexibele uren zijn mogelijk.
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en workshops.
  • Leuke, enthousiaste, gemotiveerde collega’s.

Solliciteren of meer weten?
Stuur dan jouw sollicitatie of vraag naar personeelszaken@hogeveluwe.nl