Zakelijk

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is de ultieme locatie voor een vergadering, heisessie of een teamuitje midden in de mooiste natuur van Nederland. 

Volop ruimte voor groepen

Met ruim 5.400 hectare aan bossen, heide, zandverstuivingen en open vlaktes is er binnen het Park voldoende ruimte voor uw bijeenkomst of evenement. U kunt in onze moderne ontvangstruimtes vergaderen of een inspirerende teamdag organiseren. Ook kunt u bij ons lekker naar buiten om te genieten van de natuur, om een activiteit te ondernemen of inspiratie op te doen. Dankzij het unieke drieluik van natuur, cultuur en historische verhalen die het Park kenmerkt, zijn er talrijke mogelijkheden om een succesvolle dag te organiseren. 

Het Park Paviljoen

Het Park Paviljoen in het centrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is in de zomer van 2019 in gebruik genomen. Het onder architectuur ontwikkelde en bekroonde gebouw bevindt zich in een rustige omgeving die u in een directe verbinding met buiten brengt. In de vier lichte en moderne ruimtes ontvangt u uw gasten en organiseert u een bijzondere vergadering of bijeenkomst. Elke ontvangstruimte is dusdanig ingericht dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt; de hele dag verse koffie en thee vanuit onze foyer, hoogwaardige audio- en visuele middelen, schrijfwaren voor de deelnemers en een trainerstoolkit.

Vergaderen en presentaties

Wij hebben vier compleet ingerichte zalen beschikbaar voor gezelschappen tot 160 gasten. Elke ontvangstruimte beschikt over audio- en visuele middelen, schrijfwaren en trainerstoolkit.

Of u nu kiest voor een ontvangst met presentatie, een smaakvolle lunch, een teambuildingactiviteit in de natuur, een culinair diner met producten uit eigen Park of een compleet dagprogramma. Ons team staat graag voor u klaar en zorgt dat het aan niks ontbreekt zodat u zich kunt richten op de inhoud!

vergaderarrangementen

zaalspecificaties

Personeelsuitje of bedrijfsevent

Voor uw zakelijke jubileum, een dagje weg met uw medewerkers of om uw relaties in het zonnetje te zetten bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Natuurlijk op De Hoge Veluwe! Wij maken graag samen met u een compleet programma voor uw dag. De sfeervolle ontvangstruimtes of de evenementenweide staan tot uw beschikking.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om te genieten van een heerlijke maaltijd voor, tijdens of na de activiteiten. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen Park of van lokale leveranciers.

cateringarrangementen

activititeitenoverzicht

Steun het Park met uw bijeenkomst!

Door bij ons te vergaderen, een teambuilding te organiseren, een brainstormsessie te houden of een heisessie te doen, draagt u bij aan de instandhouding van al het moois dat het Park te bieden heeft. Tegelijkertijd kunt u zelf natuurlijk genieten van de prachtige natuur. Dankzij uw bijeenkomst zorgt u ervoor dat wij dit bijzondere gebied kunnen blijven onderhouden.

 

Contact

Wij denken graag mee over een passend voorstel voor een compleet verzorgde dag! Neem contact op met de afdeling Reserveringen via 055-8330833 of reserveringen@hogeveluwe.nl.

Gewenst programma