Zakelijk

ontdek meer

Een eigentijdse, duurzame locatie omringd door 5.400 hectare pure natuur. De overweldigende en diverse natuurlandschappen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe bieden een inspirerend decor voor evenementen. Een exclusieve bijeenkomst, een groots buitenevenement of een vergadering met een workshop houthakken als onderbreking.

Vergaderen in het groen

Midden in het Park bevindt zich het duurzaam gebouwde Park Paviljoen. In deze eigentijdse locatie is het directe contact met de natuur voelbaar. De combineerbare moderne vergaderzalen hebben elk een bijzonder uitzicht op de bossen van De Hoge Veluwe, waardoor het met een beetje geluk zomaar kan gebeuren dat er tijdens een bijeenkomst herten voorbijlopen. De zalen beschikken over goede voorzieningen, natuurlijk daglicht en op volume instelbare vogelgeluiden op de achtergrond. Het restaurant van het Park Paviljoen beschikt over een sfeervolle open haard, alwaar het mogelijk is informele borrels te organiseren. Met overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving leent de locatie zich ook uitstekend voor het organiseren van meerdaagse bijeenkomsten en heisessies.

Respect voor de natuur

In de groene omgeving van Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat respect voor de natuur centraal. Boekt u een bijeenkomst, dan draagt u direct bij aan het behoud van het natuurgebied. Daarnaast zijn er uitgebreide, gratis, laadvoorzieningen voor elektrische auto’s. De duurzame gedachte komt ook tot uiting in de hoogwaardige kwaliteit van de horeca. Geniet bijvoorbeeld van een pasteitje met wildstoof met groenten uit eigen moestuin. Het Park biedt een breed palet, van (wild)vlees, vis en vegetarisch tot koosjer en halal. Of het nu gaat om een picknick, een dinerarrangement of walking dinner, altijd wordt gewerkt met verse producten uit het eigen Park of van veelal lokale leveranciers.  

Out-of-the-box (buiten)activiteiten

Het grootse natuurgebied nodigt uit tot verschillende activiteiten, om tijdens een bijeenkomst uw hoofd even leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen. Daarnaast zijn er verschillende, out-of-the-box activiteiten mogelijk, zoals een workshop WerkWandelen, houthakken of fotografie.

Goede bereikbaarheid

De Hoge Veluwe bevindt zich vanuit nagenoeg elke Nederlandse regio op slechts een klein uurtje rijden en is zeer goed bereikbaar vanaf de snelwegen A1, A12 en A50. Met een bushalte midden in het Park, is de locatie ook goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Meer weten of reserveren?

Het team van Het Nationale Park De Hoge Veluwe denkt graag mee om de maximale impact uit een bijeenkomst of evenement te halen. Neem contact op met de afdeling Reserveringen via reserveringen@hogeveluwe.nl, het onderstaande formulier of via 055-8330833.

Lees gerust vast onze arrangementen (prijzen 2024) even door:

Vergaderarrangementen

Cateringarrangementen 

Activiteitenoverzicht

Gewenst programma