Koop een Jaarkaart

Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Als financieel zelfstandige non-profit organisatie waarborgt Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe de onafhankelijkheid van het grootste aaneengesloten actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland. De inkomsten van Jaarkaarten en de betalende bezoekers zorgen o.a. voor dekking van de exploitatiekosten zoals regulier beheer en onderhoud van natuur, infrastructuur en gebouwen. Los hiervan komen de grotere natuur projecten en de nieuwe faciliteiten op het Park grotendeels uit de gelden van het Hoge Veluwe Fonds. Klik hier voor meer informatie om het Park te steunen: Steun het Park

Uw voordelen als Jaarkaarthouder

 • Onbeperkt toegang tot het Park tijdens openingstijden. Het aankoopbedrag van de Jaarkaart staat ongeveer gelijk aan de kosten van zes losse entreekaarten.
 • Gratis parkeren bij alle ingangen van het Park voor Jaarkaarten met auto.
 • Versnelde toegang tot het Park op momenten dat er een kaartcontroleur aanwezig is.

Jaarkaart 2024

Er zijn drie soorten Jaarkaarten:

 • Jaarkaart Park volwassene 13 jaar en ouder : € 76,40
 • Jaarkaart Park met toegang auto, motor of paard: € 135,10
 • Jaarkaart Park kind van 6 tot 13 jaar: € 41,15

Kinderen van 0 tot 6 jaar gratis.

De Jaarkaart 2023 is geldig vanaf het moment van aanschaf tot en met 31 december 2023. De Jaarkaart voor 2023 is niet meer te bestellen.

De Jaarkaart is uitsluitend te koop via de website van het Park. De Jaarkaart voor 2024 is te bestellen vanaf 15 december.

Voorwaarden Jaarkaart

 1. De Jaarkaart geeft toegang tot het Park gedurende de openingstijden.
 2. De Jaarkaart moet bij de entree van het Park aan de portier worden getoond als bewijs van een geldig abonnement.
 3. De Jaarkaart is strikt persoonlijk en voorzien van een pasfoto van de kaarthouder. 
 4. Uw Jaarkaart is geldig vanaf het moment van aankoop tot en met 31 december van het betreffende kalenderjaar.
 5. U ontvangt uw Jaarkaart per post uiterlijk 10 werkdagen na aankoop op uw thuisadres. In de eerste twee weken na aanschaf van uw Jaarkaart krijgt u toegang tot het Park op vertoon van de bijlage in de bevestigingsmail op uw telefoon, of een geprinte bijlage uit de bevestigingsmail in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.
 6. Bij aanschaf van uw Jaarkaart(en) bent u akkoord gegaan met de jaarlijkse automatische incasso van de abonnementskosten. Uw abonnement wordt tot opzegging jaarlijks verlengd.
 7. U dient uw opzegging voor de Jaarkaart van het volgende jaar uiterlijk 1 december schriftelijk aan ons door te geven via jaarkaart@hogeveluwe.nl
 8. De houd(st)er is verplicht zich desgevraagd te legitimeren.
 9. Bij overtreding van het Reglement Park of door oneigenlijk gebruik van de Jaarkaart is de directie gerechtigd deze kaart in te nemen.
 10. Het Reglement Park is te allen tijde van toepassing op het moment dat men het Park bezoekt.