Bedrijven

Sponsor een duurzame toekomst

Het Nationale Park De Hoge Veluwe kan niet zonder financiële steun. De bijdragen van onze sponsoren zorgen er mede voor dat wij dit unieke Park als ‘groene schatkamer van Nederland’ kunnen behouden en doorgeven aan volgende generaties. Door het Park te steunen, toont uw bedrijf maatschappelijke betrokkenheid en maakt u een duurzame impact. Nu en in de toekomst.

Wat kan uw bedrijf betekenen?

Meer dan 50 sponsoren dragen met het lidmaatschap van een van onze sponsorkringen (Jachthuis Sint Hubertus Kring, Zwarte Berg Kring, Pampel Kring en de Park Paviljoen Kring) bij aan een duurzame toekomst. Dankzij hen kunnen we projecten realiseren op het gebied van biodiversiteit, educatie en toegankelijkheid. Zo planten we bijvoorbeeld klimaatrobuuste bossen en doen we veel wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van het versterken van de biodiversiteit.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wij geloven in maatwerk en kijken dan ook graag samen met u naar de samenwerkingsmogelijkheden. Als dank voor uw steun ontvangt u een aantrekkelijk pakket van privileges, op het gebied van onder meer communicatie, exposure, toegang tot het Park en relatiemarketing.

Sponsor aan het woord

‘Van Gelder is een door en door Nederlands familiebedrijf, dat een bijdrage wil leveren aan een mooiere wereld voor toekomstige generaties. Door Het Nationale Park De Hoge Veluwe te steunen, dragen we niet alleen bij aan het behoud van biodiversiteit in een van de belangrijkste natuurgebieden van Nederland. We leren ook van elkaar; het Park inspireert ons met haar wetenschappelijke onderzoeken gericht op innovatieve manieren, om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Het is dan ook een heel bewuste keuze om een sponsorsamenwerking aan te gaan met De Hoge Veluwe.’

Berjan Zandink, directeur regio oost Van Gelder. Lees hier zijn verhaal.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjon Lambooij (Hoofd Fondsenwerving) via lambooij@hogeveluwe.nl of +31 6 83 52 70 88.

Onze partners

Met trots presenteren wij de bedrijven waarmee wij samenwerken.