Vacature: Allround Medewerker Horeca

Op de verschillende horecalocaties van Het Nationale Park De Hoge Veluwe zorgen we ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Ben je op zoek naar een veelzijdige (bij)baan, midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland? Kom dan bij ons werken!

Wat ga je doen?
Als Allround Medewerker Horeca ben je het visitekaartje van De Hoge Veluwe. Samen met je collega’s voorzie je onze gasten na een heerlijke wandeling of fietstocht van een hapje en een drankje. Daarnaast verzorg je de bediening in de zalen, bijvoorbeeld tijdens een zakelijke bijeenkomst. Je werkt voornamelijk in het restaurant en soms in de winkel en hebt veel contact met bezoekers.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je bent gastgericht en flexibel en hebt oog voor de behoeftes van onze gast. Verder kom je representatief over en heb je een vriendelijke, verzorgde uitstraling. Je houdt van afwisseling.

Je voornaamste taken bestaan uit bedieningswerkzaamheden in het restaurant en de zalen. Verder hou je je bezig met kassa- en verkoopwerkzaamheden, houd je voorraden op peil, ruim je tafels af en houd je uiteraard de werkomgeving opgeruimd en schoon.

Wij bieden:

  • Werk op één van de mooiste plekken van Nederland. Ben je een natuurliefhebber? Dat wordt extra genieten, want als medewerker heb je (met maximaal 4 extra personen) onbeperkt gratis toegang tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
  • Goed salaris. Je salaris is gebaseerd op de horeca CAO, de salarisschaal is afhankelijk van de functie, je kennis en ervaring.
  • Volledige vergoeding van je reiskosten als je met het OV komt. Met de auto krijg je een reiskostenvergoeding van € 0,22 per kilometer woon-werkverkeer tot een maximum van 40 km enkele reis.
  • Tijd over voor andere zaken die het leven leuk maken! Wél de voordelen van werken in de horeca met flexibele werktijden, nooit te laat naar huis. Restaurant De Hoge Veluwe sluit in het hoogseizoen uiterlijk om 21:30 uur en de focus ligt op werken overdag.
  • We houden rekening met een goede werk-privébalans. We kijken altijd naar jouw behoeften als het gaat om werkdagen en -tijden.
  • Zowel vaste als flexibele uren zijn mogelijk.
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en workshops.
  • Leuke, enthousiaste, gemotiveerde collega’s van alle leeftijden.

Wat verdien je als Allround Medewerker Horeca?
We hebben het voor je op een rijtje gezet, de bedragen zijn bruto per uur, inclusief vakantiedagen en vakantiegeld. 

21 jaar en oudervanaf € 16,00
20 jaar€ 14,40
19 jaar€ 12,80
18 jaar€ 11,20
17 jaar€ 9,60
16 jaar € 7,99
15 jaar € 6,40
14 jaar€ 4,80

Solliciteren of meer weten?

Stuur jouw sollicitatie of vraag naar personeelszaken@hogeveluwe.nl