Fondsen en stichtingen

Draag bij aan bijzondere projecten

Het Nationale Park De Hoge Veluwe kan niet zonder financiële steun. De bijdragen van fondsen en stichtingen zorgen er mede voor dat wij dit unieke Park als 'groene schatkamer van Nederland' kunnen behouden en doorgeven aan volgende generaties.

Wat kan uw bijdrage betekenen?

Dankzij uw bijdrage kunnen we projecten realiseren op het gebied van biodiversiteit, educatie en toegankelijkheid. Zo planten we bijvoorbeeld klimaatrobuuste bossen en doen we veel wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van het versterken van de biodiversiteit. Vanuit de thema's educatie en toegankelijkheid willen we onder meer het ondergrondse natuurmuseum Museonder en de Parkentrees vernieuwen.

Meer weten?
Ook een project steunen? Neem contact op met Marjon Lambooij (Hoofd Fondsenwerving) of Annewil Nieuwenhuizen (Medewerker Fondsenwerving) om de mogelijkheden te bespreken via fondsenwerving@hogeveluwe.nl of 055 37 88 100.

Met dank aan

Dankzij onderstaande fondsen kunnen wij projecten, zoals de vernieuwing van de Parkentree Otterlo, wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van de klimaatrobuuste bossen en educatieve activiteiten, realiseren.

ANWB Fonds
BPD Cultuurfonds
Cappellen Stichting
Dr. C.J. Vaillantfonds
Dr. Hendrik Muller Vaderlandsch Fonds
DS Smith Charitable Foundation
Fonds 1999
Fred Foundation
G.Ph. Verhagen Stichting
H.J.E. van Beuningen vanuit het Elise Mathilde Fonds via het SBNL Natuurfonds
Het Cultuurfonds
M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting
Stichting Elise Mathilde Fonds
Stichting Goede Doelen
Stichting Orlanda Goban
Stichting Vrederijk
Stichting Zabawas
Van Leeuwen van Lignac Stichting (via Volkskracht)