Parkrestaurant, Jachthuis, Museonder en Kröller-Müller weer open!

Woensdag 26 januari 2022

Vanaf vandaag mogen we u weer ontvangen in het Museonder, in het Parkrestaurant, in Jachthuis Sint Hubertus en een aantal van onze buitenactiviteiten mogen weer door gaan. Ook het Kröller-Müller Museum is weer geopend. U bent van harte welkom in het Park!

Met ruim 5.400 hectare aan diverse landschappen is er voldoende ruimte voor iedereen om in alle rust te genieten. Kom lekker naar buiten om te wandelen of te fietsen. Houd rekening met elkaar en houd u aan de maatregelen, dan is het Park veilig en toegankelijk voor iedereen.

Parkrestaurant
Heerlijk genieten van een lunch, kop koffie of tussendoortje? We verwelkomen u graag weer in het Parkrestaurant

Parkwinkel
De Parkwinkel is geopend voor al uw Hoge Veluwe wildbraad, cadeaus en souvenirs.

Museonder
Het Museonder is geopend. U hoeft geen tijdslot te reserveren, wel is een mondkapje verplicht. Kom de wereld onder uw voeten ontdekken!

Jachthuis Sint Hubertus
We mogen u weer rondleiden in het Jachthuis! Reserveer hier uw rondleiding. 

Rondleiding Jachthuis Sint Hubertus

Kröller-Müller Museum
Geniet van de prachtige vaste collectie van Van Gogh, of neem een kijkje in de prachtige beeldentuin. Kijk op de site van het museum voor meer informatie. 

Kröller-Müller Museum

Activiteiten
We mogen weer van start met enkele van onze activiteiten, zoals wandelingen onder begeleiding van een natuurgids. Kijk in onze agenda om te zien welke activiteiten er door kunnen gaan. 

Ga er op uit
Buiten is er van alles te beleven. U kunt bijvoorbeeld de interessante nieuwe buitenexpositie 100 jaar Moeflon bezoeken, deze is in de buitenlucht en elke dag vrij toegankelijk. U vindt de start van de expositie linksvoor het Museonder. Boswachter Henk Ruseler deelt hier zijn beste wandeltips voor de winter en uiteraard staan de Witte Fietsen en alle wandel- fiets- en ruiterpaden tot uw beschikking. 

Speur- en wandeltochten
Bij de infobalie van het Museonder zijn allerlei leuke speur- en wandeltochten te vinden, voor jong en oud. Een ideale manier om het Park te ontdekken. Kom meer te weten over de dieren in het Park met de Moeffie Ontdekkingstocht of kies voor de Suske en Wiske Avonturentocht op één van de bijna 2.000 Witte Fietsen.

Coronaprotocol
Kijk hier voor ons volledige Coronaprotocol:

Coronaprotocol