Werken bij het Park met Anne-Marie Vonkerman

ontdek meer

Functie: Directiesecretaresse

Werkzaam sinds: 2003

Waarom ben jij voor het Park gaan werken?:

Ik ben destijds getipt door een oud-collega dat men in Het Nationale Park De Hoge Veluwe op zoek was naar een directiesecretaresse. Het leek mij een hele leuke, maar vooral ook een andere uitdaging. En het was in een hele andere omgeving dan dat ik gewend was. Daarnaast waren de werkzaamheden erg afwisselend en dat leek mij wel wat.

Wat maakt je functie zo leuk/uitdagend?

Het is heel erg divers werk, je bent met verschillende facetten bezig; agendabeheer, afhandeling mail van de directeur, begeleiden van gasten en Vips, voorbereiden van bijeenkomsten. Het werk bestaat grotendeels uit het signaleren van wat er allemaal moet gebeuren voor de directie. Je bent de ogen en oren van de directeur en moet daar naar handelen. Vooral het organiseren van bijeenkomsten van begin tot eind en hierbij optreden als gastvrouw vind ik erg leuk om te mogen doen.

Wat maakt het werken in het Park zo leuk/uitdagend?

Je werkt in een bijzondere omgeving. Niet op een industrieterrein met gebouwen om je heen, maar heerlijk in de natuur. En met alles wat hierbij komt kijken; het Jachthuis, het Kröller-Müller Museum, wild, natuur. Het Park biedt zo’n uitgebreid aanbod en is daarom ook uniek. Mensen komen hier bovendien voor hun plezier. Met die gedachte vind ik het heel erg leuk om voor zo’n organisatie te werken. Daarnaast heb ik ook erg fijne en leuke collega’s, van de groene mannen van Bedrijfsvoering tot aan de collega’s van Bezoekersmanagement.

Verder zijn de arbeidsvoorwaarden van het Park ook erg goed, er wordt hier goed voor de medewerkers gezorgd. Mensen hebben oog voor elkaar. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk en fijn!