Vacature: Medewerker Bezoekersmanagement

De ideale dag in de natuur begint bij jou!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Medewerker Bezoekersmanagement. Het betreft een parttime functie waarbij je iedere zes weken in ieder geval negen week- en/of weekenddagen werkt. Vind je het een uitdaging om als gastheer of –vrouw aan de slag te gaan bij het Park? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie.

Je werkt zowel bij de ingangen als bij de informatiebalie en bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je informeert hen over de vele mogelijkheden van het Park. Je zorgt ervoor dat alles netjes wordt afgehandeld en hebt ervaring in het werken met kassa’s.

Er wordt verwacht dat je een opleiding hebt op minimaal MBO-2 niveau en een goede kennis van de Duitse en Engelse taal. Het Park is 365 dagen per jaar geopend. Je kunt op alle dagen worden ingezet.

Solliciteren of meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Monique Kokke, Hoofd Bezoekersmanagement (055-3788100). Wil je solliciteren? Stuur dan een sollicitatie en motivatie aan het Park t.a.v. Sylvia Bruning, personeelszaken@hogeveluwe.nl.