Vacature: Kaartcontroleur

De ideale dag in de natuur begint bij jou!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor de functie van kaartcontroleur voor de ingangen Schaarsbergen, Otterlo en Hoenderloo.

Voor deze functie zoeken wij kaartcontroleurs die in de eerste plaats een goede gastheer/-vrouw zijn. Je vindt het leuk om onze bezoekers welkom te heten, en past tegelijkertijd de toegangsregels op vriendelijke maar duidelijke wijze toe. We verwachten dat een kaartcontroleur een opleiding heeft gevolgd of nog volgt op minimaal VMBO-niveau 3, en dat hij/zij de Duitse en Engelse taal voldoende beheerst.

Wij zoeken een kaartcontroleur die in de eerste plaats beschikbaar is van maandag t/m vrijdag. Daarnaast is er de mogelijkheid om soms op weekend-, feest- en vakantiedagen te werken. Je start tussen 9.30 en 10.30 uur. De eindtijd hangt af van de drukte maar ligt meestal tussen 12.30 en 15.30 uur. 

Daarnaast zoeken we een kaartcontroleur die vooral werkt op zaterdag en zondag, op feestdagen en in schoolvakanties. Je wordt ingezet bij alle ingangen en moet flexibel inzetbaar zijn bij onverwachte drukte van bezoekers en ter vervanging van collega’s.

    Solliciteren of meer weten? Vul het formulier hieronder in

    Of stuur jouw sollicitatie of vraag voor 14 oktober naar personeelszaken@hogeveluwe.nl

    Motivatie