Hoge Veluwe Vacature Festijn

Kom op 9 maart naar het Hoge Veluwe Vacature Festijn om te zien waarom het werken bij De Hoge Veluwe een feestje is. Bij het Hoge Veluwe Vacature Festijn maak je kennis met het Park als werkgever en vertellen medewerkers je waarom werken bij De Hoge Veluwe leuk is en wat hun werk inhoudt. Uiteraard is het festijn niet compleet zonder een hapje en een drankje. Ben je benieuwd of er een baan of bijbaan voor jou tussen zit, kom dan op 9 maart langs!

Op 9 maart ben je van 10.00 tot 13.00 uur van harte welkom bij het Hoge Veluwe Vacature Festijn in het Park Paviljoen. Bij het festijn zijn medewerkers van verschillende afdelingen aanwezig om je meer te vertellen over hun werk en kun je zelf vragen stellen over hoe het is om bij de Hoge Veluwe te werken. Wij zorgen voor een drankje en een hapje. Daarnaast kun je voor of na jouw bezoek aan het vacature festijn het Park verkennen om te zien in welke omgeving je komt te werken bij De Hoge Veluwe. Kom je naar het Hoge Veluwe Vacature Festijn? Dan horen wij graag van te voren of je naar het Vacature Festijn komt. Aanmelden kan via personeelszaken@hogeveluwe.nl of 06-26080732. Graag horen we ook voor welke vacature je komt.

Praktische informatie

Data: 9 maart 2024
Tijdstip: 10.00 tot 13.00 uur (vrije inloop)
Locatie: Park Paviljoen
Aanmelden via personeelszaken@hogeveluwe.nl of 06-26080732, graag erbij vermelden voor welke vacature je komt. Aanschaf van een entreekaartje is niet nodig.

Vacatures

Ben je benieuwd of er een vacature voor jou tussen zit? Bekijk dan de openstaande vacatures.