Omroep MAX zendt uit vanuit NP De Hoge Veluwe

Maandag 02 september 2013

Tijd voor MAX


Vanaf maandag 2 september is omroep MAX de hele week te vinden op Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Martine van Os en Sybrand Niessen presenteren de eerste week van het zesde seizoen van Tijd voor MAX vanuit het Park.
 
Midden in de natuur ontvangen zij diverse natuurkenners en liefhebbers. Met bekende en onbekende Nederlanders gaan ze vogels spotten, begeven ze zich tussen de bronstige herten, brengen ze iedere dag nieuws vers uit de natuur en wordt er gebakken en gekookt. Martine en Sybrand doen verslag van de diverse evenementen die er op het Park plaatsvinden waaronder het Open NK Burlen. Kortom, Tijd voor MAX dompelt zich voor één week helemaal onder in de Nederlandse flora en fauna!

Van maandag tot en met donderdag bijzondere gasten, gesprekken en wisselende rubrieken in Tijd voor MAX. Om 17.35 uur op Nederland 2.

 

Maandag 2 september 2013

Martine en Sybrand praten tijdens de eerste uitzending met gasten die een speciale band hebben met NP de Hoge Veluwe. Waaronder generaal bd. Van Uhm, die sinds 1 januari 2013 een plek heeft ingenomen in de Raad van Toezicht van NP de Hoge Veluwe. Klik hier om de aflevering van maandag 2 september terug te kijken.

Dinsdag 3 september 2013

Het Britten Jeugd Strijkorkest was te gast tijdens deze aflevering. Op 7 september gaven ze een speciaal optreden op De Hoge Veluwe. Klik hier om deze aflevering terug te kijken.

Woensdag 4 september 2013

Luc Enting, één van de beste natuurfilmers van Nederland is te gast tijdens deze aflevering. Hij schoot veel materiaal in Het Park en maakte onder andere de documentairefilm Natuur, beeld en verbeelding ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Klik hier om deze aflevering terug te kijken.

Donderdag 5 september 2013

In deze aflevering van Tijd voor MAX  vertelt architect Job Roos over het Jachthuis Sint Hubertus, Nico de Haan over bijzondere vogels in het Park en Kars Veling over de vlinderstand. Klik hier om de aflevering terug te kijken.

Klik hier voor meer informatie over deze uitzendingen.

MAX Wekker Wakker

Omroep MAX begon de week maandagochtend vroeg met een uitzending van MAX Wekker Wakker.  Myrna en Henk van MAX Wekker Wakker dompelden zich onder in de natuur. Zij zonden uit vanaf een hele speciale locatie, een plaggenhut op Het Nationale Park De Hoge Veluwe. 

 

In de plaggenhut ontvingen Myrna en Henk boswachter Henk Ruseler en Jakob Leidekker. Henk bracht samen met kunsthistoricus Pieter van Eekelen een bezoek aan de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum. En hij ging op pad met boswachter Henk Ruseler en keek of de herfst al voor de deur staat.

 Klik hier om fragmenten van deze bijzondere uitzending terug te luisteren!