Laatste Winterlezing van 2013

Donderdag 14 februari 2013

Op 20 februari 2013 vindt de laatste Winterlezing van dit jaar plaats in het Park. Deze lezing wordt verzocht door boswachter Henk Ruseler en staat in het teken van het tweede leven van De Hoge Veluwe Witte Fiets.

Het tweede leven van De Hoge Veluwe Witte Fiets 

Boswachter Henk Ruseler vertelt over zijn bezoek aan Kenia. Na vele jaren op De Hoge Veluwe dienst gedaan te hebben, worden onze Witte Fietsen gereviseerd en door het Park geheel belangeloos ter beschikking gesteld aan andere projecten in de wereld. Zo zijn er in de afgelopen jaren, in nauwe samenwerking met KLM, 400 Witte Fietsen naar Kenia getransporteerd om daar een tweede leven te beginnen. Boswachter Henk Ruseler heeft vorig jaar een bezoek gebracht aan dit Oost-Afrikaanse land om met eigen ogen te zien dat het bezit van De Hoge Veluwe Witte Fiets een verschil maakt in het leven van gezondheidswerkers, scholieren en andere gebruikers. Tijdens deze lezing hoort u zijn verhaal en ziet u de beelden die hij tijdens zijn bezoek heeft gemaakt. Een plek reserveren voor de lezing van boswachter Henk Ruseler kan hier.

Praktische info

De lezing vindt plaats in de Hoedzaal van Café-Restaurant De Koperen Kop van 14.00 – 15.00 uur. De kosten om de Winterlezing bij te wonen bedragen € 5 per persoon (exclusief entree Park), inclusief een kop koffie of thee. De entree voor het Park bedraagt € 8,40 voor volwassenen en € 4,20 voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Vooraf reserveren is noodzakelijk.