De Hoge Veluwe Highland Games

Donderdag 26 april 2012

Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseert op vrijdag 27 april a.s - in samenwerking met CIOS Arnhem - De Hoge Veluwe Highland Games. Deze games zijn speciaal bedoeld voor middelbare scholieren uit het tweetalig onderwijs. Met dit evenement willen het Park en CIOS Arnhem de middelbare scholier op een uitdagende en sportieve manier kennis laten maken met Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Tijdens De Hoge Veluwe Highland Games strijden leerlingen in een scholencompetitie tegen elkaar. De scholen nemen het tegen elkaar op aan de hand van uitdagende traditionele spelen als touwtrekken, zwerfkeiwerpen en boomstamwerpen. De spelen in het evenement zijn gebaseerd op de Schotse Highland Games.

De Hoge Veluwe Highland Games starten om 09.00 uur en eindigen om 15.00 uur. De locatie van dit evenement is de Picknickweide, achter het Bezoekerscentrum.

Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan De Hoge Veluwe Highland Games. Wel bent u van harte uitgenodigd te komen kijken.