Bereikbaarheid Park gedurende reconstructie N310

Woensdag 17 augustus 2011

Op maandag 29 augustus aanstaande start de provincie Gelderland met de reconstructie van de N310 Anhemseweg in de bebouwe kom van Otterlo. Tegelijkertijd is Rijkswaterstaat bezig met de bouw van het Ecoduct Oud Reemst nabij Oud Reemst over de Harderwijkerweg. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op 25 november 2011 klaar.

Tijdens de werkzaamheden is de N310 Arnhemseweg, Harderwijkerweg en Otterloseweg afgesloten tussen de N304 en N311. Het doorgaande verkeer van Otterlo naar Arnhem en omgekeerd wordt omgeleid. Komende vanuit Otterlo reist u via de N304, Apeldoornseweg richting Ede en vandaar via de N224, Verlengde Arnhemseweg en Amsterdamseweg naar Arnhem en vice versa. Ingang Otterlo van Het Nationale Park De Hoge Veluwe blijft – zij het met overlast – bereikbaar. Komende vanaf de A12 (Westen) betreedt u het Park via Ingang Schaarsbergen. Bussen kunnen het Park bereiken via Ingang Hoenderloo. Borden wijzen u naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Meer informatie over de bouw van het Ecoduct Oud Reemst is te vinden op de website van de provincie Gelderland www.gelderland.nl/ecoducten