Vierjarig jubileum Theekoepel

Dinsdag 21 juni 2011

Hoenderloo – Vandaag is het precies vier jaar geleden dat de Theekoepel naast Jachthuis Sint Hubertus weer de functie heeft gekregen die bij haar naam past. Vandaag is het namelijk vier jaar geleden dat Het Nationale Park De Hoge Veluwe een unieke samenwerking aanging met ’s Heeren Loo. In de Theekoepel en het daarbij behorende terras worden bezoekers van het Park bediend door cliënten van ’s Heeren Loo. Deze organisatie biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, van hulp bij zelfstandig wonen tot 24-uursopvang en intensieve behandeling tot aan begeleiding bij werk, zoals in de Theekoepel. Nu vier jaar later zijn beide organisaties nog steeds bijzonder tevreden over hun samenwerking.

Voorheen stond de voormalige theekoepel leeg. De plannen van Het Nationale Park voor een kiosk in de theekoepel zijn voorgelegd aan de Rijksgebouwendienst, als bewaker van het erfgoed. Jachthuis Sint Hubertus beschikt over twee theekoepels. De linker theekoepel werd na de opening officieel in gebruik genomen door Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

De deur van de Theekoepel staat voor u als bezoeker van het Park open voor koffie, thee, iets lekkers en ijs. Klik hier voor de openingstijden van de Theekoepel.