Liefhebbers van fotografie opgelet!

Donderdag 24 maart 2011

HOENDERLOO – Voor liefhebbers van fotografie wordt op vrijdag 8 april aanstaande een speciale Wildfotografie Safari in Het Nationale Park De Hoge Veluwe georganiseerd. Onder leiding van de boswachter leren deelnemers alles over het fotograferen van groot wild.

Wildfotografie Safari

Deze safari onder leiding van boswachter Henk Ruseler staat in het teken van wildfotografie. “Juist het voorjaar is de tijd dat de dieren weer uit de dekking komen en daardoor dus een geschikte periode voor het fotograferen van wild,” aldus de boswachter. Boswachter Henk Ruseler brengt liefhebbers van fotografie tijdens deze safari op bijzondere plekken in het Park waar ze zonder hem niet zouden komen. Daarnaast zal hij tijdens de tocht informatie verschaffen over de dieren, maar ook over de manieren om wild met succes te fotograferen. Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie en een aangeklede borrel in het veld. De Wildfotografie Safari vindt plaats op 8 april van 13.30 – 17.30 uur. Deelname is alleen mogelijk na reservering, maar wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze safari.

Lente in het Park

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is elke dag anders. Het Park biedt 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. In de lente is het zeker de moeite waard om het Park te bezoeken. Het blad komt weer aan de bomen en de dieren zorgen voor hun jongen. Bezoek het Park en ervaar de frisse geuren en kleuren van het voorjaar! Kijk op www.hogeveluwe.nl voor meer informatie over het Park en zijn activiteiten.