Zaaloverzicht en faciliteiten

Vier zalen, verschillende opstellingen en hoogwaardige apparatuur. Tijdens een vergadering of event bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe ontbreekt het u aan niets. Onderstaand treft u een overzicht van de mogelijkheden in onze zalen.

Volledige zaalspecificaties (PDF)

Zaal 1 (103 m²) en zaal 2 (83 m²)

   
Deze zalen zijn eenvoudig te combineren tot één grotere ruimte, waar tot 160 mensen in passen (theateropstelling). Voor kleinere gezelschappen kunnen de zalen ook los van elkaar gehuurd worden. Met een blok of u-vorm kan er overlegd worden door groepen van 20 a 24 personen. Zaal 1 beschikt over een full-HD-scherm en zaal 2 beschikt over een groot projectiescherm.

Zaal 3 (51 m²) 

 
Deze kleinste zaal is zeer geschikt voor vergaderingen en brainstormsessies, maar kan ook gebruikt worden voor een presentatie voor een kleiner gezelschap. In theateropstelling biedt deze ruimte plaats aan 40 personen. Er hangt een 65 inch full-HD scherm voor u klaar, voorzien van HDMI-aansluiting.

Zaal 4 (138 m²) 

 
Deze ruimte vergaderzaal biedt ruimte aan presentaties, workshops of brainstormsessies. Kies uit verschillende opstellingen. De zaal is tevens te combineren met zaal 3.

Foyer    

Voorafgaand aan of aansluitend op uw vergadering kunt u uw gezelschap in de foyer laten genieten van een kopje koffie of een compleet verzorgde receptie. De foyer biedt ruimte aan 60 gasten en is voorzien van een sfeervolle houten statafel. De ruimte is gedecoreerd met glas-in-loodpanelen die ontworpen zijn voor Jachthuis Sint Hubertus in opdracht van Helene Kröller-Müller.

Faciliteiten zalen:

 WiFi

Beamer

 Projector/scherm

Microfoon

 Daglicht

 Plug&play

Volledige zaalspecificaties (PDF)

Waarom vergaderen op De Hoge Veluwe?

  • Midden in de natuur
  • Gratis parkeren
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Nabij snelweg
  • Bereikbaar met OV
  • Combineren met outdooractiviteiten
  • Openingstijden van 8.30 tot 21.30 uur

Contact

Wilt u meer informatie of een reservering plaatsen? Vul het formulier hieronder in of neem contact op met onze afdeling reserveringen op 055-8330833 of via reserveringen@hogeveluwe.nl.

Gewenst programma