Vergaderen & presentaties

Laat u inspireren door de natuur en kies voor een vergaderlocatie in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De ontvangstruimtes van het nieuwe Park Paviljoen bieden een prachtige omgeving voor uw vergadering of presentatie.

 Een creatieve brainstorm, een heisessie of een lezing over een interessant onderwerp? Natuurlijk op De Hoge Veluwe! Onze vergaderzalen zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle faciliteiten om van elke bijeenkomst een succes te maken. Of u nu wenst te vergaderen in een theater-, U-, school-, of blokopstelling, wij denken graag mee om het dagprogramma samen te stellen. Gebruik van onze kwalitatieve audio- en visuele middelen (draadloze microfoon, scherm en/of projector met HDMI-aansluiting) zijn inbegrepen.

Zaalspecificaties (PDF)

Lunch- en dinermogelijkheden voor of na uw vergadering

Voor, na of tijdens uw vergadering serveren wij graag een smakelijke lunch waarbij u en uw gezelschap weer energie opdoen voor het vervolg van de dag. Onze chef-kok maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit Het Nationale Park De Hoge Veluwe, aangevuld met prodcuten van lokale leveranciers.

Op de begane grond van het Park Paviljoen treft u een sfeervolle dinerzaal die exclusief gereserveerd is voor de gasten uit de zalen. De dinerzaal biedt ruimte aan een gezelschap van maximaal 80 gasten. Voor een ontvangst met koffie en thee of een receptie achteraf kunt u terecht in de ruime foyer op de eerste verdieping. Deze is geschikt voor circa 60 gasten en is sfeervol ingericht met een grote, houten statafel. Aan de muur hangen enkele van de glas-in-loodramen die oorspronkelijk ontworpen zijn voor Jachthuis Sint Hubertus in opdracht van Helene Kröller-Müller.

Vergaderarrangementen (PDF)

Activiteiten of workshops

Geef uw vergadering net even dat beetje meer door een activiteit toe te voegen aan uw dagprogramma. Het aanbod is uiteenlopend en u hoeft er het Park niet voor uit. Wild spotten, een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus of een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, hoe klinkt dat? Laat het team van Het Nationale Park De Hoge Veluwe u adviseren en bespaar uzelf tijd en energie. Zo kunt u zich focussen op de inhoud van uw vergadering of presentatie.

Contact

Wilt u meer informatie of een reservering plaatsen? Vul het formulier hieronder in of neem contact op met onze afdeling reserveringen op 055-8330833 of via reserveringen@hogeveluwe.nl.

Gewenst programma