Bedrijfsevent

Laat u inspireren door de natuur en kies voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe als eventlocatie. Vanaf oktober 2019 kunt u terecht in de ontvangstruimtes van het nieuwe Park Paviljoen.

Vergader- en ontvangstzalen
Een presentatie over uw bedrijf, de lancering van een nieuw product of het ontmoeten van bestaande en potentiële klanten? Natuurlijk op De Hoge Veluwe! Onze vergader- en ontvangstzalen bieden ruimte aan groepen van verschillende grootten. De zalen zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle faciliteiten om uw event tot een succes te maken.

Vergaderarrangementen (PDF)

 

Binnenkort open: evenemententerrein

Het Nationale Park De Hoge Veluwe beschikt over een nieuwe, ruime evenementenweide in het centrum van het Park. Deze grasweide is geschikt voor maximaal 2.000 gasten. Een ideale plek om uw bedrijfsevent in de buitenlucht te organiseren! Dankzij de locatie in het centrum van het Park is parkeren geen probleem, en toch staat u midden in de natuur.
Let op: het evenemententerrein is nog niet in gebruik i.v.m. het groeien van het gras

Lunch- en dinermogelijkheden

Voor, na of tijdens uw evenement hebben wij verschillende smakelijke culinaire invullingen waarbij u en uw gezelschap weer energie opdoen voor het vervolg van het programma. Onze chef-kok maakt zoveel mogelijk gebruik van producten van De Hoge Veluwe, aangevuld met producten van lokale leveranciers.

De sfeervolle dinerzaal op de begane grond van het gloednieuwe Park Paviljoen is exclusief gereserveerd voor de gasten uit de zalen. Deze ruime dinerzaal biedt ruimte aan een gezelschap van maximaal 80 gasten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om lunch of diner te serveren in deze zaal, of op een andere locatie.

Cateringbrochure (PDF)

Activiteiten en workshops

Geef uw zakelijke event net dat beetje extra door een activiteit toe te voegen aan uw dagprogramma. Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft een enorm aanbod aan activiteiten, waarvoor uw gasten het Park niet hoeven te verlaten. Wild spotten met natuurgids, een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus of een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. Lekker actief in de natuur, hoe klinkt dat? Laat het team van Het Nationale Park De Hoge Veluwe u adviseren en bespaar uzelf tijd en energie. Zo kunt u zich helemaal focussen op de inhoud van uw presentatie of event.

Activiteitenoverzicht (PDF)

 

Contact

Wilt u meer informatie of een reservering plaatsen? Vul het formulier hieronder in of neem contact op met onze afdeling reserveringen op 055-8330833 of via reserveringen@hogeveluwe.nl.

Gewenst programma