Open Jachthuis Dag

U kunt zich gedurende de middag melden op het plein voor het Jachthuis. Reserveren is niet nodig.
In verband met drukte kan het zijn dat u even moet wachten voordat u het Jachthuis kunt betreden. 

Datum: zaterdag 25 februari 2023
Tijdstip: van 12.00 tot 16.00 uur
Locatie: Jachthuis Sint Hubertus
Prijs: gratis (excl. entree Park)

Jachthuis Sint Hubertus

Tijdens de Open Jachthuis Dag is Jachthuis Sint Hubertus gratis opengesteld voor bezoekers. 

Tijdens de Open Jachthuis Dag nodigen we iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de meest spraakmakende ruimtes van dit Gesamtkunstwerk van architect H. P. Berlage. Bezoekers kunnen op eigen gelegenheid rondlopen door de hal, de eetkamer, de rookkamer, de theekamer en de werkkamer van Helene Kröller-Müller.

Rondleiders staan in iedere ruimte en vertellen over de architectonische bijzonderheden van die ruimte, haar geschiedenis en de bewoners voor wie het Jachthuis gebouwd werd. Ook over de op maat gemaakte en unieke inrichting en de gebruikte kleuren valt veel te vertellen.

De Open Jachthuis Dag is onderdeel van de Hoge Veluwe Erfgoed Weken
In de voorjaarsvakantie, tussen 18 februari en 5 maart 2023, staan de rondleidingen, excursies en workshops in het Park twee weken lang in het kader van kunst, architectuur en historische verhalen. De ideale periode voor iedereen die meer over de geschiedenis van De Hoge Veluwe wil weten en zich wil onderdompelen in de kunst en architectuur die het Park rijk is. Tijdens de Erfgoedweken zijn er dagelijks activiteiten rondom het thema erfgoed. 

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button om een entreeticket voor het Park te kopen.