Kinderen

In het Park is elke dag van alles te beleven voor kinderen: speur naar herten, reeën, wilde zwijnen en moeflons, spring op een Witte Fiets, verken het bos, ren over het stuifzand en ontdek de wereld onder je voeten in het Museonder!

Spannende speurtochten

Je kunt het Park verkennen met één van de leuke en leerzame speurtochten, zoals de Moeffie Ontdekkingstocht. En wat dacht je van de Suske en Wiske Avonturentocht op de fiets? Volg de Knapzakroute met je zelfgemaakte knapzak. In de winkel in het Park Paviljoen is het superleuke Hoge Veluwe Doeboek te verkrijgen, vol opdrachten en natuurweetjes.

Alle speurtochten zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie in het Museonder in het centrum van het Park. Bekijk alle speurtochten onderaan de pagina.

Kinderactviteiten

In het weekend en in de vakanties zijn er in het Park extra activiteiten, theatervoorstellingen, verhalenvertellers en kinderrondleidingen door Jachthuis Sint Hubertus. Kijk in de agenda wat er vandaag allemaal te doen is.

Bekijk alle activiteiten in het Park

Speeltuin

In het centrum van het Park, naast het Park Paviljoen, ligt een grote speeltuin voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn onder andere schommels, een touwenparcours en allerlei klimtoestellen. Hier kun je je urenlang vermaken! Als je moe wordt, kun je bij het nabij gelegen Park Paviljoen een ijsje eten of wat drinken. En daarna lekker weer door!

Excursies en schoolreisjes

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is samen met het Kröller-Müller Museum de ideale bestemming voor een excursie of schoolreisje. Zo maken leerlingen kennis met de unieke combinatie van natuur en landschap, kunst en architectuur, en historische verhalen.

Online tickets voor het Park bestellen

Lees hieronder meer over de kinderactiviteiten in het Park: