Wandelfit vanaf het Museonder

Praktische informatie

Data: Iedere dinsdag gedurende het gehele jaar
Startlocatie: start bij het Museonder, in het centrum van het Park
Tijdstip: 9.30 tot 11.30 uur
Prijs: gratis (excl. entree Park)
Basisconditie niet vereist. 

Aanmelden of reserveren is niet nodig. Als u zorgt dat u even voor 9:30 uur aanwezig bent bij het Museonder en zich meldt bij de één van de gidsen bent u van harte welkom om mee te lopen.

Wandel- en/of Fietsexcursies

Het Nationale Park De Hoge Veluwe wil mensen uit de directe omgeving op een laagdrempelige manier laten kennismaken met de wandelsport. Daarom is er iedere dinsdagochtend een wandeling onder begeleiding van gecertificeerde wandelsportbegeleiders.

De meeste wandelaars bezoeken het Park vooral omdat je onderweg zoveel moois tegenkomt, terwijl je vooraf nooit precies weet wat. Toch zijn er net zoveel wandelaars die de wandelschoenen vooral aantrekken om fit te worden. Maar wat nu als je beide combineert?

Samen gaan de deelnemers werken aan hun wandelconditie. Het samen actief bezig zijn staat centraal, maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht is voor de omgeving. De begeleiders zijn tevens natuurgids en waar mogelijk vertellen ze van alles over het moois op de route. En dat is veel, want het landschap verandert onderweg continu en de route is iedere week anders.

Deze activiteit is een samenwerking van het Park met KWBN-Wandelsportorganisatie.

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit plaats vindt.