Hoge Veluwe Wilde Weken

Praktische informatie:

Data: dagelijks van 12 t/m 27 oktober 2019
Locatie: Evenemententerrein, in het centrum van het Park
Prijs: Gratis (excl. entree Park)

Kinderen Evenementen Herfstvakantie

Kom in de herfstvakantie naar de Wilde Weken op De Hoge Veluwe. Deze weken staat alles in het teken van wild. Denk aan wilde dieren spotten, wild spelen en wild doen.

Tijdens de Wilde Weken zijn er elke dag verschillende activiteiten voor jong en oud. Alles natuurlijk met het thema wild! Denk eens aan klimmen en klauteren, aan knutselen of aan een spannende speurtocht. Kom naar de picknickweide voor de volgende activiteiten:

Kinderactiviteit: op pad en knutselen met de natuurgids
De natuurgidsen staan dagelijks klaar om de kinderen te begeleiden bij het maken van pindakaaspothouders. Daarmee help je de vogels in je eigen tuin door de moeilijkste periode van het jaar te komen. Ook kan er gratis mee worden gedaan aan een speurtocht waarbij vragen over diverse natuuronderwerpen beantwoord moeten worden.

Klimmen en klauteren op het touwparcours
Op het Wilde Weken terrein kun je eindeloos klimmen op het touwparcours. Dit lage klimparcours is ook geschikt voor jonge kinderen, die onder begeleiding van hun ouders het spannende parcours afleggen.

Elke woensdag een wildexcursie
Op woensdag is er een wildexcursie die leuk is voor jong en oud. Ga op pad met de natuurgids op zoek naar (sporen van) wild. Je leert onderweg van alles over het wild in het Park.
Let op: vooraf reserveren is voor wildexcursies noodzakelijk.

Mini jacht- en wildbeheertentoonstelling
Bekijk de stangen van een hertengewei of de pootjes van een ree van dichtbij op de mini jacht- en wildbeheertentoonstelling. Jong en oud leren hier nog meer over het wild uit het Park.

Mini Highland Games
Daag jezelf, je familie of vrienden uit op de verschillende onderdelen van de Mini Highland Games. Denk bijvoorbeeld aan zwerfkei werpen; wie gooit het verst? Meet je krachten!

Datum:

  • Van zaterdag 12 oktober t/m zondag 27 oktober 2019
U hoeft niet te reserveren voor deze activiteit