Vacatures Horeca & Winkel

De afdeling Horeca & Winkel is verantwoordelijk voor het restaurant in het Park Paviljoen, de Parkwinkel, Theehuis de Kemperberg en de Theekoepel.

Accepteer de statistics-cookies om de video te kunnen bekijken.

Werken op de Afdeling Horeca & Winkel

Heb jij oog voor gastvrijheid en sta jij graag in contact met mensen? Op de afdeling Horeca & Winkel zet jij je met het team in om bezoekers een hele bijzondere dag te bezorgen!

Kies hierboven voor een van de vacatures, bijvoorbeeld in het restaurant in het Park Paviljoen, de Winkel, het Theehuis of de Theekoepel. Staat jouw ideale functie er niet bij, maar wil je wel graag werken in een unieke omgeving met betrokken collega’s? Dan ontvangen wij graag jouw (open) sollicitatie op personeelszaken@hogeveluwe.nl.Iedereen is welkom, of je nou ervaring hebt of niet.

Werken in het Park Paviljoen

In juni 2019 is ons nieuwe, multifunctionele publieksgebouw geopend. Hier kunnen bezoekers terecht voor het restaurant, de winkel, de informatiebalies en verschillende zalen. Dit duurzame, moderne gebouw is het hart van het centrumgebied! Het gebouw biedt meer ruimte voor bezoekers en biedt ons de mogelijkheid om onze service, ons assortiment en onze activiteiten naar een nog hoger niveau te tillen. Wil jij aan de slag in dit nieuwe, moderne gebouw? Klik hierboven op een vacature.

< Terug naar Werken bij het Park