Uw urn in het Park

Voor altijd op de mooiste plek…

Het regelen van uw eigen uitvaart is iets heel persoonlijks. Dat geldt ook voor de manier waarop u, na uw overlijden, herdacht wilt worden.

Natuurwens Nederland biedt u de mogelijkheid zelf een plek uit te zoeken in het mooiste natuurgebied van het land: Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Uw eigen plek in het Park

In Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een aantal gebieden aangewezen waarbinnen u zelf een plek mag uitkiezen. Dat kan bijvoorbeeld bij een imposante beuk zijn of een elegante Amerikaanse eik, of juist bij die ene vliegden die zo mooi uitkijkt over het Oud-Reemsterzand. 

Voor het uitzoeken van een plek kunt u net zo lang de tijd nemen als u wilt. Sommige mensen kiezen ervoor met hun dierbaren op zoek te gaan. Op die manier is het niet alleen uw plek, maar een plek van u allen. Voor altijd.

Wilt u meer weten over natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe? Neem dan contact op met Natuurwens Nederland: info@natuurwens.nl, 085-4869300. Met hen kunt u in alle rust uw wensen bespreken.

Natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een initiatief van Natuurwens Nederland (www.natuurwens.nl). Het Park heeft hiervoor enkele gebieden beschikbaar gesteld.

Accepteer de statistics-cookies om de video te kunnen bekijken.