Winterterras

Sluit het jaar feestelijk af of vier het begin van het jaar met uw medewerkers op het prachtige Hoge Veluwe Winterterras

Sluit het jaar feestelijk af of vier het begin van het jaar met uw medewerkers in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Geniet midden in de groene schatkamer van Nederland op uw eigen winterterras van warme glühwein, chocolademelk en ambachtelijke lekkernijen zoals erwtensoep, oliebollen en apple crumble.

Hoge Veluwe Winterterras

Kom helemaal in de feestelijke sfeer op het Hoge Veluwe winterterras. Het winterterras is feestelijk versierd, uiteraard mogen hierbij de sfeervolle vuurkorven waarbij u lekker warm kunt zitten niet ontbreken. Vanuit de houten kraampjes worden winterse versnaperingen geserveerd, zoals een Brandt & Levie braadworst, Veluws stoofpotje, erwtensoep, oliebollen, glühwein en warme chocolademelk. Van 1 december tot 6 januari kunnen u en uw collega's genieten van een compleet verzorgd arrangement met één of twee uur onbeperkt eten en drinken. 

Hoge Veluwe Kerstshoppen

Wilt u een uniek kerstpakket geven? Dan kunt u het arrangement uitbreiden met een cadeaubon van de Parkwinkel (t.w.v. € 10, € 25 of € 50) waarmee medewerkers zelf een fantastisch kerstpakket samen kunnen stellen in de Parkwinkel. Zo kunnen zij kiezen voor lekkere wijnen, ambachtelijke lekkernijen zoals bonbons of leuke decoratie voor in huis.

Meer informatie over de Hoge Veluwe Winterterras arrangementen

In de brochure kunt u meer informatie en prijzen vinden van de feestelijke arrangementen die wij aanbieden in het Park.

Download de brochure

Wilt u graag uw jaar feestelijk afsluiten of het begin vieren in het Park?

Neem dan contact op met de afdeling Reserveringen via 055-8330833 of reserveringen@hogeveluwe.nl of middels onderstaand contactformulier, onder vermelding van het Winterterras arrangement.

Gewenst programma