Basisschool

Goed nieuws: een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe is voor basisscholen gratis (incl. parkeren van auto of bus).

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw school registreren en uw bezoek aanmelden. Omdat het Park een inschatting wil kunnen maken van de verwachte drukte is aanmelden voor scholen verplicht. Zonder registratie en aanmelding worden de reguliere entreeprijzen in rekening gebracht.

Voor een prettig verblijf voor u en onze overige bezoekers verzoeken wij u dringend ons reglement te lezen, en met elke leerling en begeleider door te nemen. 

Lespakketten en activiteiten

Bekijk ons aanbod van educatieve activiteiten en -materialen, inclusief gratis downloads:

Lespakketten en activiteiten
 

Naar het Kröller-Müller Museum

Wilt u het Kröller-Müller Museum in Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken, dan dient u van te voren tijdvak tickets te kopen op de website van het Kröller-Müller Museum.


Uw bezoek voorbereiden

Vanwege de uitgestrektheid van het Park en de vele mogelijkheden kan het prettig zijn voor begeleiders om een schoolbezoek aan De Hoge Veluwe voor te bereiden. Dit voorbereidende bezoek is gratis en kunt u minimaal vijf werkdagen van tevoren aanvragen via reserveringen@hogeveluwe.nl. Dit kan alleen nadat uw school geregistreerd is en uw bezoek is aangemeld.

Meld u aan voor onze scholennieuwsbrief!