Informatiebalie

De informatiebalie in het Museonder is het ideale startpunt van uw dagje Hoge Veluwe. U vindt er informatie over het Park, over de activiteiten, de natuur en het wild.

Het is aan te raden om na binnenkomst in het Park eerst het Museonder of het Park Paviljoen te bezoeken. Deze zijn gelegen in het midden van het Park. Volg de borden met vermelding 'Centrum'. Deze borden staan bij elke kruising in het Park aangegeven. Op wandelroutes en knooppunten staan bordjes met 'Bezoekerscentrum' aangegeven.

U kunt aan de balie van het Museonder terecht met al uw vragen, ook over de activiteiten die u in het Park kunt doen, zoals een wandeling met de natuurgids of een kinderactiviteit. Ter plekke kunt u er kaartjes aanschaffen voor bijvoorbeeld een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus, evenals fiets- en wandelroutes. Ook als u iets op eigen gelegenheid wilt gaan doen, zoals het maken van een wandeling of een fietstocht, kunt u bij de informatiebalie alle nodige informatie inwinnen.

In het Museonder komt u verder op een interactieve manier van alles te weten over de natuur, cultuur en historie van het Park. 

Films en exposities in het Museonder

In de filmzaal van het Museonder worden natuurfilms vertoond, waaronder ook enkele speciaal voor kinderen. De zaal wordt ook regelmatig gebruikt als expositieruimte van fotografen, schilders en kunstenaars.

Openingstijden informatiebalie in het Museonder:

Dagelijks van 9.30 tot 17.30 uur

Locatie Museonder

Afstand ingang Hoenderloo - Museonder: ca 4 km
Afstand ingang Otterlo - Museonder: ca 3 km
Afstand ingang Schaarsbergen - Museonder: ca 10 km

Adres: Houtkampweg 9C
6731 AV Otterlo