Workshop bronstfotografie

Data: 11, 13, 18, 20, 25, 27 september 2024
Tijdstip: verzamelen om 16.00 uur
Eindtijd: 19:30 workshop eindtijd met uitloop tot 20.00 uur
Locatie: Park Paviljoen
Prijs: € 45,00 per persoon inclusief hand-outs en ontvangst met koffie of thee en wat lekkers (excl. entree Park)
Reserveren is verplicht

Workshops

Het fotograferen van edelherten tijdens de bronsttijd is een fantastische ervaring. Het is niet altijd even eenvoudig om deze prachtige edelherten in actie, mooi in beeld te brengen. Ook dit soort fotografie heeft een eigen aanpak nodig. Cursusleider Rob Doolaard is een ervaren natuurfotograaf die gepassioneerd over het vak praat en u de nodige kennis en technieken bijbrengt. 

Instellingen van de camera, zoals diafragma- en sluitertijdvoorkeuze, maar zeker ook de M-stand en het histogram krijgen veel aandacht. Vragen staat vrij! Over compositie, ISO, statiefgebruik, RAW-fotografie, filters, objectieven en nog veel meer, geeft hij ter plekke uitleg en laat hij aan de hand van voorbeelden zien, hoe daarmee om te gaan. Een echte aanrader voor beginnende- en gevorderde fotografen die op zoek zijn naar inspiratie, ondersteuning of nieuwe technieken, bovendien graag in het gezelschap van anderen mooie foto's willen maken en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel weer naar huis willen terugkeren.

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.