Buitenrit met gids

Praktische informatie

Datum: 6 en 7 juli 2024
Tijdstip: 10.00 tot 12.00 en 14.00 tot 16.00 uur
Start: Evenemententerrein in het centrum van het Park
Parkeren: in het centrum van het Park op de grote parkeerplaats; hier zijn trailerparkeerplaatsen aanwezig
Prijs: € 10,- per persoon (entree van het Park is gratis voor ruiters met/te paard op beide data)

Let op: voor de buitenrit heeft u een eigen paard nodig!

Wandel- en/of Fietsexcursies

Er is geen mooiere manier om het Park te ontdekken dan vanaf de rug van uw eigen paard. Tijdens het Weekend van het Paard bieden we iedere dag een begeleide buitenrit aan met ervaren gidsen van Stal Mansour. 

Paardrijden is verweven met de geschiedenis van het Park. De grondleggers van het landgoed De Hooge Veluwe, Anton Kröller en Helene Kröller-Müller, maakten honderd jaar geleden zelf uitgebreide ritten door de Veluwse landschappen. Graag willen we ervaren ruiters de prachtige natuur van het Park helpen ontdekken tijdens een buitenrit met gids. De ervaren gidsen van Stal Mansour kennen het Park goed en nemen je mee naar de mooiste plekken tijdens deze twee uur durende buitenrit. 

De buitenrit is geschikt voor ervaren ruiters met eigen paard. Er bestaat geen mogelijkheid om een paard te huren. Voor deelnemers aan de buitenrit is toegang tot het Park voor ruiter en paard gratis (excl. auto of paardentrailer) tijdens Weekend van het Paard. Wel moet u zich bij betreden van het Park melden bij de portier of kaartcontroleur, die zal u een gratis ticket geven.

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.