Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst

Trek jij volle zalen?
ontdek meer

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega voor de functie van commercieel medewerker binnendienst. Dit betreft een functie voor 24 uur / 3 dagen per week.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst is geen dag hetzelfde! Je hebt veel telefonisch en digitaal contact met (potentiële) gasten. Samen met je collega’s handel je reserveringen af vanaf het moment van het eerste contact met de gast tot en met de aftersales. Uiteraard zorg je ervoor dat alles wordt vastgelegd in het CRM-systeem. Binnen het Park wordt gewerkt met SEM.

Regelmatig moet je schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Binnen dit team komen namelijk ook alle telefoontjes binnen van bezoekers die de meest uiteenlopende vragen hebben. Er wordt verwacht dat je MBO-niveau hebt (Middelbare Hotelschool, MTRO of vergelijkbaar), minimaal 3 jaar werkzaam bent in een soortgelijke functie en een goede kennis van de Duitse en Engelse taal hebt. Ervaring met SEM is een vereiste. 

Solliciteren of meer weten? Vul het formulier hieronder in

Of stuur jouw sollicitatie of vraag naar personeelszaken@hogeveluwe.nl. Je kunt reageren op deze vacature tot en met 30 september 2021.

Motivatie