Steun het Park met een schoolactie

Kom in actie met je school en zorg ervoor dat de prachtige natuur van het Park er over honderd jaar ook nog is om in te spelen!

Het Park is een plek waar kinderen kunnen rennen, vliegen, klauteren, leren. En zich verbazen. Want in de natuur is geen moment hetzelfde als het vorige. Om ervoor te zorgen dat dat zo blijft, kunt u met uw basisschool een goededoelenactie organiseren. Dat kan op een heleboel manieren; van sponsorloop tot dansmarathon, van braderie tot musical. 

Met uw schoolactie kunt u ons helpen ervoor te zorgen dat de kinderen van nu over twintig of dertig jaar met hún kinderen ook nog kunnen genieten van al het bijzondere van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Het ingezamelde geld zal ook ten goede komen aan een permanente hypermoderne expositie voor kinderen in het Park Paviljoen. Ook zal het Museonder grondig worden verbouwd en aangepast aan wat kinderen van deze tijd leuk en leerzaam vinden.

Klik hier voor enkele suggesties voor scholenacties.

Wilt u meer informatie over scholen acties neem dan contact op via onderstaand contactformulier met Harald de Boer, directeur Hoge Veluwe Fonds.