Steun het Park met een schoolactie

Kom in actie en steun de Hoge Veluwe Buitenschool met uw school(plein)actie.

Wist u dat het Park, sinds haar oprichting in 1935, basisscholen gratis toegang verleent? Speciaal voor deze scholieren zijn we nu een Hoge Veluwe Buitenschool aan het opzetten in het centrum van het Park. Een inspirerende ruimte die als uitvalsbasis dient voor kinderen om het Park te gaan ontdekken.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een Stichting (goed doel) en draait volledig zelfstandig zonder structurele overheidssubsidie. Giften zijn om deze reden bijzonder belangrijk voor het Park. Met uw bijdrage kunnen we de inrichting van de school en inspirerende educatieprogramma’s gaan vormgeven. Alle financiële bijdragen, groot of klein, zijn dan ook van harte welkom.

Met uw jaarlijkse school(plein)actie kunt u ons daarom enorm helpen en ervoor zorgen dat de kinderen van nu over twintig of dertig jaar met hún kinderen ook nog kunnen genieten van de Hoge Veluwe Buitenschool en de unieke natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Klik hier voor enkele suggesties voor scholenacties.

Meldt u aan via het onderstaande formulier. Bij vragen kunt u ook gebruikmaken van hetzelfde formulier. Alvast hartelijk dank!