Zakelijk bezoek

Brainstormen, een meeting, presentatie, beurs, teambuilding, event, seminar of heisessie. Natuurlijk op De Hoge Veluwe! Vanaf 1 oktober bent u van harte welkom in de zalen op de eerste verdieping van het nieuwe Park Paviljoen.

De Hoge Veluwe als locatie voor een vergadering, uitje of event
Met 5.400 hectare grond, 1.800 gratis Witte Fietsen, drie Musea en de best beheerde biodiversiteit van Europa is Het Nationale Park De Hoge Veluwe bij uitstek geschikt voor een team-uitje of zakelijk event. Eenmaal door de poorten op het Park? Dan hoeft u voor een compleet verzorgde dag het Park niet meer uit. Wij hebben (vanaf oktober 2019) zalen beschikbaar voor gezelschappen tot ca. 160 gasten en daarnaast is er op de evenementenweide ruimte voor maximaal 3.000 gasten.

Vier zalen met verschillende opstellingen

Op de eerste verdieping van het Park Paviljoen heeft u vier verschillende zalen tot uw beschikking. Door middel van verschillende tafelopstellingen bieden deze ruimte aan groepen tussen de 20 en 160 personen. Wij richten elke zaal graag voor u in in U-vorm, carré, blok of theateropstelling. Elke zaal is voorzien van een scherm en/of projector met HDMI-aansluiting en een draadloze microfoon van Sennheiser. Zo sluit u moeiteloos uw eigen laptop of andere presentatie-apparatuur aan.

Bekijk de zaalspecificaties (PDF brochure)

Lunch- en dinermogelijkheden
Op de beganegrond van het Park Paviljoen treft u een sfeervolle dinerzaal die exclusief gebruikt wordt door de gasten uit de zalen. De dinerzaal biedt ruimte aan een gezelschap van maximaal 80 gasten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om lunch of diner te serveren. Een receptie en/of ontvangst met koffie en thee vindt plaats in de ruime foyer op de eerste verdieping. Deze ruimte is geschikt voor circa 60 gasten.

Bekijk de arrangementen met lunch/diner (PDF brochure)

Activiteiten of workshops
Geef uw event of uitje net even dat beetje meer door een activiteit toe te voegen aan uw dag. Het aanbod is uiteenlopend en u hoeft er het Park niet voor uit. Wild spotten, een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus of een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, hoe klinkt dat? Laat het team van Het Nationale Park De Hoge Veluwe u adviseren en bespaar uzelf tijd en energie. Zo kunt u zich focussen op de inhoud!


Impressie foyer en zaal met U-opstelling tijdens de officiële opening door Koning Willem-Alexander.

Meer weten of een reservering plaatsen? Neem contact op met de afdeling reserveringen:

Telefoon: 055-8330833
E-mail: reserveringen@hogeveluwe.nl

 

Bekijk ook deze opties voor uw zakelijke dagje Hoge Veluwe: