Personeelsuitje

Laat u inspireren door de natuur en kies voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe als locatie voor uw personeelsuitje of bedrijfsuitje. Combineer een prachtige omgeving met activiteiten in de buitenlucht.

Een smakelijk diner voor het team, een lunch op de hei of een compleet verzorgde dag voor uw collega's, medewerkers en relaties? Natuurlijk op De Hoge Veluwe! Stel zelf een compleet activiteitenprogramma samen, waarbij ook het gebruik van onze gloednieuwe zalen een mogelijkheid is. Wij denken graag mee om het programma voor uw personeelsuitje samen te stellen.

Lunch- en dinermogelijkheden voor uw personeelsuitje

Voor, na of tijdens uw personeelsuitje hebben wij verschillende smakelijke culinaire invullingen waarbij u en uw gezelschap weer energie opdoen voor het vervolg van het programma. Onze chef-kok maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit Het Nationale Park De Hoge Veluwe, aangevuld met producten van lokale leveranciers.

De sfeervolle dinerzaal in het Park Paviljoen biedt ruimte aan een gezelschap van maximaal 80 gasten. Deze kunt u reserveren voor uw bedrijfs- of personeelsuitje. Ook lunchen of dineren op een andere locatie is mogelijk, wij informeren u hier graag over.

Cateringbrochure (PDF)

Maak uw personeelsuitje compleet met (buiten)activiteiten of workshops

Ga met collega's de buitenlucht in voor een heerlijke teambuilding dag in de natuur. Op De Hoge Veluwe kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende activiteiten in de natuur: wild spotten, een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus, een bezoek aan het Kröller-Müller Museum of maak op eigen gelegenheid een fietstocht. Er staan maar liefst 1.800 gratis te gebruiken Witte Fietsen voor u klaar. Daarnaast kunnen er ook diverse soorten fietsen worden gehuurd, waaronder tandems. Zowel voor kleine als grotere groepen kunnen wij een complete dag voor u samenstellen. Laat het team van Het Nationale Park De Hoge Veluwe met u meedenken en bespaar uzelf tijd en energie. 

Activiteiten en prijzen (PDF)

Contact

Wilt u meer informatie of een reservering plaatsen? Vul het formulier hieronder in of neem contact op met onze afdeling reserveringen op 055-8330833 of reserveringen@hogeveluwe.nl.

Gewenst programma