Vier je kinderfeestje op de mooiste plek

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor je kinderfeestje? Vier je verjaardag dan in Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Ga met je knapzak op avontuur, vang waterbeestjes in je schepnet, of speur naar wilde dieren onder begeleiding van een ervaren Natuurgids. En geniet na afloop van iets lekkers in het Parkrestaurant.

Neem, voor een kinderfeestje op maat, minimaal drie weken vooraf contact op met reserveringen@hogeveluwe.nl, of bel naar 055-8330833. In verband met de maatregelen tegen het Coronavirus geldt er een maximum van tien personen (incl. begeleiders) voor de kinderfeestjes.

Bestel toegangskaarten voor al je vriendjes en maak je dag compleet met één of meer van de volgende avonturen:

  • Bezoek het eerste ondergrondse museum ter wereld, het Museonder, en ontdek de wereld onder je voeten.
  • Fiets rond op de beroemde Witte Fietsen.
  • Ren, rol en speel op het stuifzand, in het bos en op de heide.
  • Speur naar wild vanuit één van de wildobservatieplaatsen.
  • Kies een spannende speurtocht uit in het Museonder in het hart van het Park.
  • Beleef een onvergetelijk avontuur onder leiding van een Natuurgids van het Park: Ga met een schepnet, vergrootglas, en één van onze Natuurgidsen op zoek naar waterbeestjes in het Park. Of ga met een verrekijker en een Natuurgids op zoek naar sporen van wilde dieren, bezoek een wildhut en voel hoe zwaar een echt gewei is! Tot en met september 2021 is er geen Natuurgids inzetbaar.

Entreeprijzen kinderfeestjes

Kinderen tot 6 jaar: gratis

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar: € 5,55  p.p.

Kinderen vanaf 13 jaar: € 11,10 p.p.

Auto parkeren buiten de ingangen: € 3,95

Auto mee het Park in: € 7,85

Begeleiders: gratis*

*Gratis entree voor begeleiders van het kinderfeest enkel na reserveren via reserveringen@hogeveluwe.nl of 055-8330833. Bij een kinderfeestje krijgen maximaal twee volwassen begeleiders per zes kinderen gratis toegang, bij een minimum van zes kinderen vanaf zes jaar. Overige begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs.