Workshop natuurfotografie

Datum dagworkshop: 27 mei en 23 augustus 2023
Tijdstip: verzamelen om 10.00 uur in het Parkrestaurant
Eindtijd: 16:00 workshop eindtijd 
Locatie: Parkrestaurant in het Park Paviljoen
Prijs: €73,50 per persoon inclusief hand-outs en ontvangst met koffie of thee en lunch (excl. entree Park)
Reserveren is verplicht

Workshops

Leer het maximale uit je camera halen tijdens de uitgebreide workshop natuurfotografie met Rob Doolaard. 

Instellingen van de camera, zoals diafragma- en sluitertijdvoorkeuze, maar zeker ook de M-stand en het histogram krijgen veel aandacht. Vragen staat vrij! Over compositie, ISO, statiefgebruik, RAW-fotografie, filters, objectieven en nog veel meer, geef ik ter plekke uitleg en laat ik aan de hand van voorbeelden zien, hoe daarmee om te gaan. Een echte aanrader voor beginnende- en gevorderde fotografen die op zoek zijn naar inspiratie, ondersteuning of nieuwe technieken, bovendien graag in het gezelschap van anderen mooie foto's willen maken en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel weer naar huis willen terugkeren.

Tijdens de workshop leer je je camera tot in de puntjes te bedienen. De verschillende onderwerpen zorgen aan het einde van de workshop voor een brede(re) kennis van de fotografie. Je krijgt waardevolle tips (incl. hand-out) om je materiaal- en camerakennis uit te breiden en gelegenheid om het geleerde in de praktijk te oefenen. 

De workshop wordt gehouden op verschillende momenten in het jaar; in het voorjaar met prachtig groen als achtergrond en jong leven alom, tijdens de zomer wanneer de heidebloei op haar hoogtepunt is en alle dieren lange dagen maken en in de herfst met haar prachtige kleuren en natuur die tot rust komt. 

 

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.