Winterconcert: violiste Isobel Warmelink

Praktische informatie

Datum: 17 februari 2024
Tijdstip: 15.30 - 17.00 uur 
Locatie: Park Paviljoen (centrum van het Park)
Prijs: 6 t/m 12 jaar € 5,00 en volwassenen € 10,00 per persoon (excl. entree Park)  
 
Reserveren is verplicht.

Muziek

Vier de liefde met een concert van Isobel Warmelink in het Park Paviljoen. 

Isobel brengt deze middag prachtige muziekstukken van de componisten Dvorak, Schubert en Ravel ten gehore. Ze wordt hierbij begeleid door de bekende pianist Mengjie Han. Een lust voor het oor.

Programma

Antonin Dvorak: Sonatine op. 100 
I.   Allegro risoluto 
II.  Larghetto
III. Molto vivace 
IV. Allegro

Franz Schubert: Sonate in A-groot, D574 
I.  Allegro moderato 
II. Scherzo: presto 
III. Andantino
IV. Allegro vivace 

Maurice Ravel: Sonate nr. 2 
I.   Allegro
II.  Blues: Moderato 
III. Perpetuum mobile: Allegro 


Over Isobel Warmeling
Isobel won in januari 2022 de eerste prijs van het Oskar Back Concours. De jury prees haar voor haar gepassioneerde spel en fantastische interactie met het orkest. Als solist trad zij op met orkesten als het Residentieorkest, Sinfonia Rotterdam, Orkest van de 18e eeuw en het Simon Bolivar Symphony Orchestra. Ze is een graag geziene gast bij grote muziekfestivals als Wonderfeel, Oranjewoud Festival en het Internationale Kamermuziekfestival Utrecht. Op dit moment studeert zij aan het Mozarteum Universiteit in Salzburg bij Lukas Hagen, eerste violist van het beroemde Hagen Kwartet.

Over Mengjie Han
Mengjie kreeg zijn eerste pianolessen op zesjarige leeftijd. Vanaf 2000 studeerde hij aan het Koninklijk Conservatorium bij Marlies van Gent en sinds 2008 studeert hij aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jan Wijn. Mengjie won prijzen op onder meer het Steinway Pianoconcours, het YPF Nationaal Pianoconcours, het Prinses Christina Concours en het International Maria Campina Pianocompetition. Met het Amatis Trio speelt hij deze zomer onder andere op het wereldberoemde Verbier Festival.

Tip: combineer dit optreden met een heerlijke high tea of een Wild Lunch vooraf. 

Deze winterconcertenreeks wordt medemogelijk gemaakt door Dr. Hendrik Muller's Vaderlandsch Fonds en M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting.

Klik op de onderstaande button om een entreeticket voor het Park en een kaartje voor het concert te kopen.