Winterconcert: familievoorstelling

Praktische informatie

Datum: 19 november 2023
Inloop: 11.15 uur
Aanvang: 11.30 uur
Duur optreden: 45 minuten 
Locatie: Park Paviljoen (centrum van het Park)
Prijs: 0-6 jaar: gratis, 6 t/m 12 jaar: € 5,00 en volwassenen € 10,00 per persoon (excl. entree Park)  
 
Reserveren is verplicht.

Muziek

Geniet met het hele gezin van deze muzikale familievoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar. Met prachtige muziek van onder andere Edvard Grieg, Jean Barrière, Astor Piazolla, Heitor Villa Lobos, Johan Sebastian Bach en Oene van Geel.

Emile en Pepijn zijn dikke vrienden. Ze spelen allebei cello en kennen elkaar al heel lang, maar samen op een podium is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat heeft die oude cello allemaal meegemaakt? Zit Pepijn nou alweer stiekem goocheltrucs te doen en hoe klinkt het als hij op een zaag speelt? Rondom hun zeer oude cello's ontdekken Pepijn en Emile allerlei wonderbaarlijke zaken.

Cellist Pepijn Meeuws maakte eerder "De Suleika's en het Mysterie van de Gevoelige Snaar" met Trio Suleika, eveneens onder regie van Jochem Stavenuiter. Op verzoek van de Cellobiënnale maakte hij in 2014 deze voorstelling 'Cello! Cello! Ma non troppo' waarin hij samenwerkt met cellist Emile Visser (Zapp4), regisseur/mimespeler Jochem Stavenuiter (Bambi) en theatertechnicus Guido Hagen.

Deze winterconcertenreeks wordt medemogelijk gemaakt door Dr. Hendrik Muller's Vaderlandsch Fonds en M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting.

Klik op de onderstaande button om een entreeticket voor het Park en een kaartje voor het concert te kopen.