Wilde Weken Festival

Praktische informatie

Datum: 12, 13, 19, 20, 26 en 27 oktober.
Locatie: Picknickweide in het centrum van het Park
Tijdstip: 12:00 tot 17:00 uur

Kinderen Herfstvakantie

Kom naar het Wilde Weken Festival tijdens de herfstvakantie: wild kijken, wild spelen en wild eten!

Iedere zaterdag en zondag tijdens de herfstvakantie vindt het Wilde Weken Festival plaats in het centrum van het Park. Alles staat in het teken van wild. Dat betekent leren over wild, bijvoorbeeld door lezing bij te wonen, maar ook door op zoek te gaan naar wilde dieren.

Wilde activiteiten
Op het Wilde Weken Festival is voor jong en oud vanalles te doen. Laat zien hoe goed u kunt boogschieten, klim in een boom (monkey climbing) of neem deel aan een spannende archery tag wedstrijd. Voor de jongsten is er een laag touwparcours waar eindeloos op geklommen en geklauterd kan worden. Ook is de knutselbus de laatste 2 weekenden aanwezig, waar wilde wandelstokken gemaakt kunnen worden. 

Live muziek
Elke zaterdag- en zondagmiddag zijn er twee live muziekacts te beluisteren op het Wilde Weken Festival. Swing mee met de gezellige Americana-muziek of geniet mee vanaf één van de picknickbanden op het terrein. Op zaterag 12 oktober treedt BigBand 'Sound of Science' op; een unieke performance waarbij de muzikanten tussen de nummers door vertellen over hun onderzoek aan de Universiteit van Wageningen. 

Foodtrucks
Trek gekregen na al het klimmen en klauteren? Diverse foodtrucks zorgen voor een heerlijke versnapering, van wild met bijzondere sausjes tot friet en poffertjes.

Kies een datum

Niet beschikbaar op deze dag (boeken op de dag zelf niet mogelijk)