Vroeg uit de veren

Praktische informatie

Data: 1 keer in de twee weken op zondag in april t/m augustus
Tijdstip: April t/m augustus 08.00 tot 10.30 uur. September t/m maart 09.00 tot 11.30. 
Locatie: Ingang Hoenderloo 
Prijs: € 23,00 per persoon incl. lunch to go (excl. entree Park)
Reserveren is verplicht

Wandel- en/of Fietsexcursies

Geniet van het Park in de vroegste uren van de dag. Dieren ontwaken of zoeken juist hun rust.

In de vroege ochtenduren ontwaken de vogels, terwijl de hoefdieren en sommige nachtdieren juist hun rustplaatsen opzoeken voor de dag. Tijdens deze wandelexcursie krijgt u volop de gelegenheid om te genieten van dit bijzondere moment, midden in de natuur. 
Vanaf Ingang Hoenderloo zijn er prachtige routes waarlangs u onder begeleiding van een natuurgids naar het centrum van het Park wandelt. Na afloop kunt u uiteraard op eigen gelegenheid uw bezoek aan De Hoge Veluwe vervolgen. Misschien heeft u wel trek gekregen bij aankomst in het centrum van het Park? Bij uw ticket is een heerlijk uitgebreide lunch to go inbegrepen, af te halen in het Parkrestaurant. Kies een plekje uit op het terras of binnen; een heerlijk begin van de dag! 

Let op: de kans om al wandelend wild te zien is op dit tijdstip groot. Om het wild niet te verstoren en de kans op wildspotten zo groot mogelijk te houden, is het bij deze wandelexcursie niet toegestaan om een hond mee te nemen. Gedurende het gehele jaar bestaat er een kans op tekenbeten tijdens activiteiten in de natuur. Om de kans op een besmetting met de borrelia bacterie zo klein mogelijk te maken adviseren we na afloop van ieder natuurbezoek te controleren op de aanwezigheid van teken. 

 

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.