Sagen & Legenden festival

Praktische informatie

Data: 22, 23, 29 februari, 1 maart 2020
Tijdstip: 12:00 - 17:00 uur
Locatie: Marchantplein, in het centrum van het Park
Prijs: Gratis (excl. entree Park)

Wandel- en/of Fietsexcursies Workshops Familie Kinderen Muziek Evenementen Schoolvakantie Beschermerkaarthouder

Waan u een weekend lang in een mystieke wereld, midden op Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Beleef zelf de geschiedenis en sagen en legenden van het gebied, met levend rollenspel, activiteiten voor jong en oud, muziek, theater en ambachtelijk eten en drinken. 

Wat is er allemaal te beleven?

Wandelingen
Ga met een verhalenverteller mee op reis en laat u meevoeren langs de mooiste sagen en legenden. U kunt kiezen uit een volwassenwandeling, gezinswandeling of huifkartocht, de leden van theatergroep ATVO zullen de verhalen van de verteller ter plekke tot leven brengen. Blijft u liever in het centrum? Bij de kampvuren van het festivalterrein op het Marchantplein worden ook de mooiste verhalen verteld.
Let op: de volwassenwandeling, gezinswandeling en huifkartocht moeten gereserveerd worden.

Muziek
Wat is een festival zonder muziek?
Met diverse live optredens maken we er dit weekend een gezellige boel van.  

Food
Ook aan de innerlijke mens is gedacht, uiteraard kunt u tijdens het Sagen & Legenden festival genieten van heerlijk ambachtelijk eten en drinken. Schuif gezellig aan bij de picknicktafels of verzamel u rond het vuur.

Workshops
Er zullen verschillende workshops worden aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan demonstraties van een smid waarbij u zelf mee kunt doen, schild knutselen voor de kinderen en nog veel meer. U hoeft zich niet aan te melden voor de workshops, kom gezellig kijken en doe mee.