Moeflon fietsexcursie

Praktische informatie

Data: juli t/m oktober iedere 2 weken op woensdag
Tijdstip april, mei, september: 17.00 tot 19.30 uur
Tijdstip juli augustus: 18.00 tot 20.30 uur
Tijdstip oktober: 16.00 tot 18.30 uur
Locatie: ingang Schaarsbergen
Prijs: € 5,00 per persoon (excl. entree Park)
Reserveren is verplicht

Wandel- en/of Fietsexcursies

De moeflon is in 1921 in het Park geïntroduceerd en is inmiddels één van onze iconen, net als de Witte Fiets en het Jachthuis Sint Hubertus. Tijdens deze fietsexcursie gaat u ontdekken wat de moeflon zo bijzonder maakt.

U start de excursie bij ingang Schaarsbergen in het uiterste zuiden van het Park waar de Witte Fietsen voor u klaar staan. Tijdens de excursie vertelt de natuurgids over de moeflon, diens geschiedenis en essentiële rol in het natuurbeheer. Onderweg gaat u op zoek naar sporen van de moeflon en diens leefomgeving beter te leren kennen. Misschien komt u ze onderweg tegen maar garanties zijn er nooit. Wat wel vast staat is dat u een mooie en leerzame fietstocht door het zuiden van het Park te wachten staat.

Voor deze excursie heeft u een fiets nodig. Hiervoor kunt u uiteraard uw eigen fiets meenemen maar ook de gratis te gebruiken Witte Fiets is hiervoor beschikbaar. 

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.